Categories
Aktuelt Sølvringe

Hvid vender tilbage

Som forårsfarve er hvid en sikker genganger i garderoben, gerne fra top til tå. Efterhånden som vintergækkerne afløser iskrystallerne, kan man se det hvide tilbehør blomstre op overalt i modebilledet.

Du kan sagtens sætte flere hvide accessories sammen på én gang, f.eks. en hvid taske og et par hvide ankelstøvler til din sprøde hvide skjorte. Hvis du vil tiltrække særlig opmærksomhed til dit hvide tilbehør, f.eks. hvide perler, kan du kombinere dem med et sort outfit.

Spinning Jewelrys forårskollektion byder på skønne hvide perler i kombination med sort sølv, eksempelvis i nyheden Water lily. Den oxiderede sterling sølv står godt til de uskyldige hvide perler og køligt blå månesten som kombineres i den nye look book fra Spinning.

Water lily
Water lily
Månesten og perler
Sort sølv, månesten og perler
Blomster
Et væld af blomster