Categories
Aktuelt Smykkestil med Spinning ringe

Tilknappet skjorte og ringe

En tilknappet skjorte og pencilskirt er et klassisk outfit, som på en gang er praktisk og sensuelt på en underspillet måde. Marilyn Monroe ikoniserede looket – dog ved at knappe op og supplere med masser af rød læbestift.

Den tilknappede løsning er bestemt ikke kedelig – vælg neutrale farver, men lad skjorten være af et let skinnende eller florlet materiale som silke eller chiffon. Kombiner med en taske i en pangfarve og masser af ringe som set på stilikonet og Vogue-skribenten Alexa Chung. Hendes røde taske er fra Chanel.

Lad den skarpe skjorte udgøre kontrast til en vovet bund, f.eks. lårkort nederdel, meget skinny jeans, sorte læderbukser eller pencilskirt med dyreprint.

Find guld og sølv-ringe fra Spinning med op til 20% rabat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *